Župne obavijesti

Župne obavijesti
  1. nedjelja došašća ( C ) – Bihać, 29. 11. 2015.

 

  1. Mise kroz tjedan: rana u 8 sati: a) Za + Ivanku Rekić; b) Za ++ Anku  i Fabijana Jurića i ost. pok. iz obitelji Jurić.

Kralje (9 i 30): Za ++ Luku, Gizelu i Matu Vukovića, te Martu i Danku Jurić.

Golubić (9 i 30): Za ++ Ivana i Benku Gaćina, te Damjana i Julku Ivankić i sve pok. iz ob. Gaćina i Ivankić.

Vedro Polje (16 sati): Za ++ Jandriju, Franju i Milu Šimića.

Ponedjeljak:

Utorak:

Srijeda:

Četvrtak:

Petak:

Subota:

Slijedeća nedjelja – II. nedjelja došašća (Sv. Nikola, biskup): rana misa u 8 sati: a) Za ++ Jozu i Luciju Lučić, te pokojne iz obitelji Živković i Jurić; b) Za ++ Ivu i Anđu Blažan.

Kralje (9 i 30): Za ++ Jakova i Danku Vuković, te Delfu, Antu i Željku Ivankić.

Golubić (9 i 30):

Vedro Polje (16 sati): Za ++ Mariju, Ivu i Maru Vuković, te Ivana Ćurića.

Na znanje, napomena: Od sutra ujutro, svakim radnim danom imamo mise zornice u našoj župnoj crkvi u 6 i 30 sati. Sve mise koje su primljene za te dane bit će, dakle, zornice izjutra, a ne večernje kao do sada.

 

  1. Darovateljice, članice molitvene zajednice Vedro Polje i ostale domaćice iz Vedrog Polja, dale su za božićne jaslice: Zora Šimić 20 KM, Franka Jurić 30 KM, Luca Šantić 10 KM, Ankica Šimić 10 KM, Luce Mihić 10 KM, Delfa Jurić 10 KM, Beba Cagina 10 KM, Kate Vuković 10 KM, Mirjana Šantić 10 KM, Delfa Dujmović 10 KM, Nada Jurić 10 KM, Kati Šantić 10 KM, Katica Šantić Dragina 10 KM i Lucija Jurić Matina 10 KM. Svima im od srca hvala.

 

3.Tisak: Glas koncila, Katolički tjednik i mjesečnik Marija.

 

4.U našoj župi su jučer preminuli: Blaženka Grgić rođ. Klepić, žena pok. Luke sa Križa u 83. godini života i pokop je danas popodne u 15 sati u Groblju Križ-Žegar; Franjo Pavlović iz Golubića, sin Mile i Klare rođ. Kolić, u 54. godini života, a pokop je sutra na groblju u Golubiću u … sati. Pokoj vječni…

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.