Župne obavijesti

Župne obavijesti

Druga vazmena nedjelja (bijela) – nedjelja Božjeg Milosrđa

(Bihać, 3. 04. 2016.)

 

1.    Mise kroz tjedan: rana u 8 sati: a) Za ++ Zvonku, Matildu i Milana Mažara; b) Za ++ Slavena Mikića i ostale pok. iz ob. Mikić i Bašić.

Kralje (9 i 30): Za ++ Antu, Maru i Antona Mikića, te Ljubu i Marka Ćurića-Berberovića i ost. pok. iz ob.Ćurić-Berberović.

Golubić (9 i 30): Za ++ Luku, Anu, Jelenu, Dragu i Almazu Kolić i sve pok. iz obitelji Kolić.

Pučka misa u 11 sati – pro populo.

Vedro Polje (17 sati): Za ++ Josu i Helgu Vuković, te Luku, Delfu, Milu i Jelu Jurić.

 

Ponedjeljak: Svetkovina Navještenja Gospodinova – Blagovijest. Mise: 8 sati – Za ++ Stipu, Franju i Milku Mlinarić, te Franju, Mariju i Anu Pleša.

Kralje (9 i 30): Za ++ Ljubu, Mirka i Ivicu Mihića, Katicu Svećak, te Josipa i Danicu Ćurić.

Nema pučke mise u 11 sati.

Večernja misa u 18 sati: Za ++ Mirka i Jelku Dujmović.

 

Utorak: Za ++ Tomislava i Zoru Knežević, te Ivana i Luciju Janković.

Srijeda:

Četvrtak: Za ++ Damira Jakovac i sve pok. iz ob. Vajda.

Petak:

Subota:

Slijedeća nedjelja: Treća vazmena nedjelja i mlada nedjelja. Mise: rana u 8 sati: a) Za ++ Maru, Tomu, Ivana i Filipa Šimića; b) Za ++ Sofiju i Luku Tomljenovića.

Kralje (9 i 30): Za ++ Antu i Jakova Jerkovića.

Golubić (9 i 30): Za ++ Stjepana, Matu, Mariju, Juru, Matu i Franju Tomića, te Ankicu i Ivicu Mikulčića.

Vedro Polje (17 sati):

 

2.    Raspored blagoslova polja ove godine: Na Jurjev dan (subota, 23. travnja) u Dobrenici (na groblju Dubravice), 24. travnja (nedjelja) blagoslov na groblju Križ-Žegar za grad Bihać, Luke, Križ i Žegar, na 1. maja (nedjelja) blagoslov polja u Vedrom Polju, 8. svibnja (nedjelja) blagoslov u Golubiću i konačno: 15. svibnja (nedjelja) blagoslov za Kralje, Vrkašić i Kalinu. Ovakav je raspored zbog toga što je slijedeća nedjelja, 22. svibnja u našoj župi krizma a 29. svibnja (nedjelja) prva pričest.

3.    Krizmanici molim vas pripremajte se za krizmu – čujem da jedan broj ne dolazi na  vjeronauk, ne uči niti polaže pitanja – ako vi nećete i roditelji vam ne mogu ništa – onda vas nemamo što pripuštati na krizmu…

4.    Darovatelji za crkvu: Zora Ivaniš sa Križa 20 KM, Slavko i Marija Ćaćulović sa Križa 50 Eura i Gordana Šanti Ivanova iz Kralja 10 KM. Hvala im lijepa.

5.    Tisak: Glas koncila.

6.    U našoj župi preminula je Delfa Dujmović rođ. Jurić iz Vedrog Polja, žena pok. Slavka, u 76. godini života. Sprovod pokojne Delfe je u 15. sati na Križu. Pokoj vječni.

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.