Misa povodom početka nove školske godine 2013/2014.

Misa povodom početka nove školske godine 2013/2014.

Početak nove školske godineI ove godine, 15. rujna, pod pučkom svetom misom obilježen je početak nove školske godine. Svečano misno slavlje predvodio je ravnatelj KŠC-a u Bihaću – don Slavo Grgić, uz prisustvo župnika fra Ante i župnog vikara fra Tomislava, a svečanoj atmosferi je doprinio i zbor mladih sastavljen od framaša naše župe. Veliki broj učenika, nastavnika, profesora i ostali koji svojim radom doprinose odgoju i obrazovanju naše djece zajedno su molili za sretan i uspješan početak nove školske godine. Uz uobičajene darove – kruh, vino i bibliju, učenici su prinjeli i razne predmete koje svakodnevno koriste u školi – školske torbe, knjige, školski pribor i dnevnik.

Don Slavo je u propovijedi naglasio kolika je važnost edukacije i obrazovanja i na taj način potaknuo učenike da s radošću prihvate tu zadaću. Također, ravnatelj je potaknuo i sve odgojitelje da budu raspoloživi i strpljivi u radu s djecom te tako doprinesu njihovom kako obrazovnom, tako i odgojnom rastu i formiranju.

Na kraju svete mise don Slavo je svima nazočnima podijelio Božji blagoslov i zaželio puno uspjeha u ovoj školskoj godini.

Autor

Za više fotografija kliknite ovdje

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.