Župne obavijesti

Župne obavijesti
  1. NEDJELJA PO USKRSU – Bihać, 26. 04. 2015.

(Nedjelja Dobrog Pastira)

 

  1. Mise kroz tjedan: danas – rana misa u 8 sati: Za ++ Jandriju, Josipku, Stipu i Milu Marjanović. Mise u 9 i 30 – u Kraljama i Golubiću. Pučka misa u župnoj crkvi u 11 je pro populo, a u Dubravicama – Lohovskim brdima blagoslov polja za Dobrenicu također u 11 sati.

 

Ponedjeljak: Za + Milu Kneževića – Baćinog.

Utorak: Za ++ Antu Jankovića – Siđija i sve pokojne iz ob. Janković.

Srijeda:

Četvrtak: Za ++ Luciju Jengić i sve pokojne iz obit.  Jengić i Modrić.

Petak: (1. svibnja): Za ++ Milana Bujanovića i sve pokojne iz obitelji.

Subota: Za ++ Milu i Slavka Mihića.

 

Sljedeća nedjelja: (5. nedjelja po Uskrsu): rana misa: Za ++ Milku i Franu Miklića, te Sofiju i Luku Tomljenovića. U Kraljama u 9 i 30: Za ++ Danku, Jozu, Tomislava i Ivana Vukovića. U Golubiću u 9 i 30.:

Blagoslov polja za katolike Križa, Žegara, Luka, Jezero-Privilice i čitavog grada Bihaća u 11 sati. Nema pučke mise u župnoj crkvi.

 

  1. U petak počinjemo svibanjsku pobožnost u župnoj crkvi u 17 i 30 a zatim je misa u 18 sati. U Kraljama u 16 sati pobožnost i misa u 16 i 30 sati.
  2. Tisak: Glas koncila i Katolički tjednik, te uskrsni brojevi Svjetla riječi od pretplatnika: Kate Rukavine i Pave i Marije Živković.
  3. Dosad se prijavio veoma mali broj naših župljana za odlazak na susret sa papom Franjom u Sarajevu. Molimo vas koji planirate ići da se što prije javite kako bi mogli naručiti karte za Sarajevo.
  4. Do ovogodišnje Prve pričesti ostalo je samo mjesec dana. Prvopričesnici će od danas imati vjeronauk nedjeljom u 10 sati i 15 minuta, te molim i njih i roditelje da se potrude pripremiti za ovaj lijepi događaj.
  5. Prošloga tjedna preminuli su naši župljani: Manda Vuković rođ. Gašljević iz Kralja, žena pok. Luke u 91. godini života. U Cazinu je preminuo Zvonko Gabaldo, sin Viktora i Emilije rođ. Kučera, u 86. godini života. Pokoj vječni …

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.