Župne obavijesti

Župne obavijesti
  1. nedjelja kroz godinu ( B )    – Bihać, 27. 09. 2015.

 

  1. Mise kroz tjedan: rana misa u 8: a) Za ++ Nikolu, Anu, Jelu i Milu Uremovića i Petra Međugorca. b) Za ++ Dragicu i Franju Ilića i sve pok. iz ove obitelji, te Emila Hakenšmita i sve pok. iz obitelji Hakenšmit.

Kralje: Za + Ivu Kneževića.

Golubić: Za ++ Milu, Jagu, Peru, Anđu i Maru Terzić, te Jandru i Anu Jankovića.

Vedro Polje:  Za ++ Luku i Jelu Dujmović.

Ponedjeljak:

Utorak (Blagdan sv. Mihovila, Gabrijela i Rafaela): Za ++ Mladena Šendu i sve pok. iz obitelji Šenda i Murgić.

Srijeda:

Četvrtak (1. listopada – pozivamo župljane da se pridruže listopadskoj pobožnosti BDMariji u župnoj crkvi u 17 i 30 sati, ali i po crkvama na filijalama):

Petak(prvi petak u mjesecu): Za ++ Daku Živkovića i sve pok. iz obitelji Živković.

Subota( uočnica sv. Franje Asiškog – Preminuće): Za ++ Franju i Luciju Anušić i sve pok. iz obitelji Anušić.

– Patron župe u susjednoj nam župi Zavalje – sv. Franjo Asiški – zavaljčani slave u subotu (3. listopada) sa procesijom i sv. misom koja počinje u 11 sati.

Slijedeća nedjelja: rana u 8 sati: a) Za ++ Augustina i Luciju Jurić, Ljubu Kološinac, te Dušana i Božanu Lepir. b) Za ++ Marka i Olivera Topalovića i sve pok. iz obitelji Topalović.

Kralje: Za + Ljubicu Mikić.

Golubić: Za ++ Franku i Gabru Rogića i Luku Čagljevića.

Vedro Polje: Za + Slavka Dujmovića.

 

  1. Darovatelji za božićne jaslice: Marko i Despina Terzić iz Golubića 30 KM, Katarina Kolić ž. pok. Vice iz Golubića 20 KM, Janković Kata + Ive iz Kralja 10 KM, Bašić Zorka + Jose iz Vrkašića 10 KM i Klarić Ivan Danice 10 KM.

Za stolariju u Kraljama: Bisera Vuković + Joze 30 KM, Marija Mihić + Ante 20 KM, Kata Janković + Ive 40 KM, Zorka Bašić + Jose 40 KM i Ivan Klarić + Danice 10 KM. Hvala im lijepa.

 

  1. Danas započinje upis za hodočašće vjernika iz BiH u Mariju Bistricu (subota 10. listopada). Za upis treba se obratiti sestri Blanki. Tjedan dana poslije, u subotu 17. listopada, Misionari Krvi Kristove slave 200 godina postojanja njihove Družbe. Slavlje će biti u Zagrebu, u crkvi Mati slobode na Jarunu. Program je od 9 pa do 17 sati popodne. Pozivaju se članovi Zajednice Krvi Kristove, a mogu i drugi koji žele da se odazovu i također prijave s. Blanki. Cijena ovisi o broju putnika. Manji autobus do 17 članova cijena bi bila 25 KM, a ako bude pun autobus od 50 mjesta bilo bi 20 KM po osobi.

U 17 sati slijedeće nedjelje (4. listopada) bit će sastanak članova Zajednice Krvi Kristove u župnoj crkvi.

  1. Prvopričesnici neka dođu sljedeće nedjelje sa roditeljima na pučku misu u 11 sati, a iza mise imaju vjeronauk.
  2. Tisak: Glas koncila i Marija, Glasnik mira-Međugorje.
  3. Prošloga tjedna preminuo je Ljubomir Majstorović iz Vedrog Polja, sin Marka i Zorke rođ. Šimić u 61. godini života. Pokoj vječni…

 

 

 

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.