Župne obavijesti

Župne obavijesti
  1. nedjelja kroz godinu ( B )   Bihać, 25. 10. 2015.

 

  1. Mise kroz tjedan: rana misa u 8 sati: a) Za ++ Marka, Danku, Ivana i Dragu Jurića. b) Za ++ Martu Bujanović i č. s. Nedjeljku Bujanović.

Kralje (9 i 30): Za ++ Marka, Ivu, Martina i Maru Mihić.

Golubić (9 i 30):

Vedro Polje (17 sati): Za ++ Iliju i Jelu Šimić, Mariju Kužet, Dragicu Zobec i sve pok. iz obitelji Šimić.

Ponedjeljak: Za ++ darovatelje knjiga knjižnice „Sv. Josipa“ u Bihaću.

Utorak: U Vedrom Polju (u 16 sati): za ++Slavka i Milu Mihića. U župnoj crkvi u 17 sati: Za ++ Antu, Anu, Ružu i Matu Šimića i sve pok. iz obitelji Marijanović i Šimić.

Srijeda:

Četvrtak: Za nestalog Vladu Šantića, te za ++ Jagu i Tonku Šantić i sve pok. iz ove obitelji.

Petak: Za ++ Katarinu, Viktora, Ivana i Hrvoja Šturma.

Subota: Kralje u 16 sati: Za ++ Božu, Anu …U župnoj crkvi u 17 sati: a)Za pokojne roditelje naših č. sestara koje su služile i služe u Bihaću. b) za + Tomislava Tojčića.

 

Slijedeća nedjelja: (31. n. k. g. –Svetkovina Svih Svetih): rana misa u 8 sati: a) Za ++ Jandru i Anu Klepić i ostale pok. iz obit. b) Za ++ Ivku i Ivana Bakovića, te Josu i Milku Hećimović i sve pok. iz ovih obitelji.

Kralje (9 i 30): Za ++ Ivana, Danku, Antu i Jelenu Ćurić.

Golubić (9 i 30): Za ++ Juru, Matiju i Tomu Grgića, te Peru i Ružu Vuković i sve pokojne iz obitelji Grgić i Vuković.

U 11 sati misa na groblju Dubravice – Lohovska brda, a u 15 sati misa na groblju Križ-Žegar. Prije misa i nakon misa moljenje opijela.

 

  1. Darovatelji za božićne jaslice: Smolčić Jelena iz centra Bihaća 10 KM, Đurđica iz Bihaća 10 KM, Jelena i Petar Dujmović sa Križa 30 KM, darovateljica iz St. Kralja 10 KM, darovatelj iz Kralja 20 KM, darovatelj iz Žegara 10 KM, Milan i Nevena Klepić sa Križa 20 KM, darovateljice iz Žegara: Anušić Katica – Gara, Anušić Spomenka, Anušić Zora, Mažar Terezija, Anušić Nada i Turić Ljubica – 30 KM, Dejanović Pave iz Dobrenice 10 KM, Ankica Ivušić + Ivana iz Luka 10 KM, Jadranko Ivušić Ivana iz Luka 10 KM, jedna darovateljica iz Luka 10 KM.

Darovatelj za župnu crkvu: Emil Jakovac Josipov iz Bihaća 30 KM. Za kraljansku crkvu: Lucija Knežević iz Kralja 20 KM, Ivan Mikić + Rajmunda iz Kralja 30 KM, Darovateljica iz Starih Kralja 20 KM, Mihić Ana iz Kralja 20 KM, Mikić Stjepan 20 KM, Vuković Stipe Alojzija 50 KM, jedna osoba iz Kralja 10 KM. Hvala im lijepa.

3.Tisak: Glas koncila.

4.U Zagrebu je preminuo Mile Milković sin Bože i Pere rođ. Perković, u 73. g. života. Pokoj vječni…

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.