Listopadska pobožnost – prvi tjedan molimo za duhovna zvanja

Listopadska pobožnost – prvi tjedan molimo za duhovna zvanja

KrunicaKao što je i najavljeno u župnim obavijestima u mjesecu listopadu kroz narednih pet tjedana molit ćemo na pet različitih nakana:

Prvi tjedan: nakana za duhovna zvanja

Drugi tjedan: nakana za duhovnu obnovu naših obitelji te za borbu protiv ubojstava nerođene djece.

Treći tjedan: nakana za Mir u svijetu, napose za mir u Siriji.

Četvrti tjedan: nakana za misionare i njihovo djelovanje.

Peti tjedan: nakana za pokojne i nestale iz domovinskog rata naše župe, ali i za duše u čistilištu i one koje se nema tko spomenuti.

Prvi tjedan: nakana za duhovna zvanja.

U prvom (radosnom, žalosnom, slavnom, otajstvu svjetla) molit ćemo da Bog pozove mladiće i djevojke iz naše župe u vinograd i njivu Gospodnju.

U drugom (radosnom, žalosnom, slavnom, otajstvu svjetla) molit ćemo za obitelji koje se protive duhovnom zvanju svojih sinova i kćeri.

U trećem (radosnom, žalosnom, slavnom, otajstvu svjetla) molit ćemo da nam Bog providi dobrih, pobožnih, plemenitih i svetih svećenika-redovnika i redovnica.

U četvrtom (radosnom, žalosnom, slavnom, otajstvu svjetla) molit ćemo za duhovna zvanja koja se nalaze u krizi kako sjemeništaraca, kandidata/kandidatkinja, bogoslova tako i svećenika-redovnika i redovnica.

U petom (radosnom, žalosnom, slavnom, otajstvu svjetla) molit ćemo za sve pokojne svećenike-redovnike i redovnice koji su svojim svetim zvanje obogatili našu župu.

Autor

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.