Župne obavijesti

Župne obavijesti
  1. nedjelja došašća (C )   –  Bihać, 13. 12. 2015.

Nedjelja Caritasa (Sveta Lucija)

  1. Mise kroz tjedan: danas – rana u 8 sati: a) Za ++ iz obitelji Barić i Filipović; b) Za ++ Emila Murka, te Mariju i Milana Levak.

Kralje (9 i 30): Za ++Franju, Ivu, Božu i Ankicu Ivankić, te Rudolfa i Luciju Grgić.

Golubić (9 i 30): Za ++ Jelu, Stipu, Luciju i Jozu Ivankića.

Vedro Polje (16 sati): Za ++ Ljubomira-Bracu, Marka, Stipu i Mariju Majstorović. Patron je kapelice i vjernika katolika Vedroga Polja. Ispovijed bolesnika u Vedrom Polju je od 14 sati, a božićna ispovijed za zdrave od 15 do 16 sati (do mise) u kapelici.

Ponedjeljak: zornica u 6 i 30: Za obitelj – na nakanu darovatelja.

Utorak: zornica u 6 i 30:

Srijeda: zornica u 6 i 30:

Četvrtak: Zornica u 6 i 30. Velika božićna ispovijed: u 11 sati Kralje: misa je za ++ Zoru i Marka Ćurića; u župnoj crkvi ispovijed je od 14 sati, nakon ispovijedi je misa: Za ++Katicu, Ivana, Augustinu, Marka, Milu, Augusta i Luciju Šantić, te Božu Jurića i sve pok. iz ove obitelji.

Petak: zornica u 6 i 30:

Subota: zornica u 6 i 30:

Slijedeća nedjelja (4. nedj. došašća): mise – rana u 8 sati: a) Za ++ Anu i Božu Šimića, te Olgu, Iliju, Luku i Ivana Velića; b) Za ++ Milana, Kristinu i Antu Poljaka i sve pok. iz obitelji Poljak.

Kralje (9 i 30): Za ++Jelenu i Tomislava Jankovića.

Golubić (9 i 30):

Vedro Polje (16 sati): Za + Antu Šimića.

  1. Darovatelji: za crkvu – Rada Ivankić iz Ozimica II. 120 kuna, darovatelj iz Bihaća 25 KM, Danijel Anušić Stipin iz SAD-a 100 američkih dolara.

Za božićne jaslice: Ivan Jurić Augusta iz Vedrog Polja 20 KM, Blanka Knežević ž. + Franje iz Kralja 10 KM, Ivanka Grgić iz Žegara 12 KM, Jelkica Slipčević iz Bihaća 10 KM, jedna obitelj iz Kralja 20 KM, jedna obitelj iz ulice darovalaca krvi 20 KM, Stipe Vuković + Jakova iz Kralja 10 KM i Mara-Milka Knežević iz Kralja 20 KM.    Za stolariju u Kraljama: Blanka Knežević + Franje iz Kralja 50 KM i Stipe Vuković + Jakova iz Kralja 30 KM.

  1. Ispovijed bolesnika u župi: Vrkašić, Kralje i Kalina sutra (ponedjeljak (od 13 sati). Utorak: Žegar i Križ (od 9 sati). Srijeda: bolesnici u gradu – po dogovoru sa vijećnicima – voditeljima svećenika. Ako bi  netko ostao neispovjeđen, mi ćemo prema svojim mogućnostima doći kad nas pozovete ili kad se dogovorimo. Teži bolesnici neka slobodno uzmu lijekove, jedu i piju (ali ne alkohol), neka budu strpljivi, a mi ćemo već doći kod njih.

Tisak: Glas koncila, Katolički tjednik, Glasnik mira – Međugorje. Hvala pretplatnicima koji su u većini isplatili svoju pretplatu, i molimo ih da potvrde svoju pretplatu i za sljedeću godinu. Drago bi nam bilo da se i novi učlane i počnu primati neki katolički list, jer oni su veliko duhovno bogatstvo u ovo vrijeme beznađa i ispražnjen

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.