Župne obavijesti

Župne obavijesti

11. nedjelja kroz godinu ( C )       – Bihać, 12. 06. 2016.

(Nedjelja kruha sv. Ante)

 

1.    Mise kroz tjedan: danas u 8 sati: a) Za ++ Alojzija Šimića, Marka i Ljubu Ćurić, Jelu Knežević, Mariju Pavić i Ružu Čorak; b) Za + Mariju-Maću Jelić.

Kralje (9 i 30): Za ++ Antu, Maru i Marka Tomića, Marka, Delfu i Ivana Vujića, te Belitu Šurf.

Golubić (9 i 30): Za ++ Slavku (m) i Nikolu Findrika i sve pok. i ob. Findrik.

Pučka misa u 11 sati pod kojom sviraju i pjevaju KUD- Kustošija iz Zagreba, koji će nam održati i mali koncert.

Nema mise u Vedrom Polju, a ima večernja misa trećega dana trodnevnice na čast sv. Anti u 18 sati: Za + Josipa Blaževića. Prije mise mogućnost je ispovijedanja.

 

Ponedjeljak – Patron župe: Sv. Anto Padovanski. Svete mise su samo u župnoj crkvi. Rana misa u 8 sati: a) Za ++Antu Jerkovića i sve pok. iz obitelji Janković i Vuković; b) Za ++ Antu, Stipu i Ružu Bašić, Antu i Ružu Čorak, Antu Mikića, Marka i Ljubu Ćurić, Jelu Knežević i Mariju Pavić.

U 11 sati je svečana misa, pred misu ćemo ući na glavna vrata naše župne crkve za jubilejsku godinu Božjeg milosrđa.

U 18 sati je dječja i obiteljska misa, pa pozivamo obitelji sa djecom: predškolskom, osnovnom i srednjom školom i studentima.

 

Utorak: Za + Ivana Rajkovića.

Srijeda: Za + Vida Župarića.

Četvrtak:

Petak: Za ++ Franca, Smilju, Josipa i Elizabetu Bujanović.

Subota: Za ++ Antu i Sašu Rukavina.

 

Slijedeća, 12. nedjelja kroz godinu: rana misa u 8 sati: Za + Živka Jankovića – Tabaka. Pučka misa pro populo u 11 sati.

Kralje (9 i 30): Za ++ Božu Vukovića i Matildu Slivšek.

Golubić (9 i 30):

Vedro Polje (17 sati): Za ++ Zrinka i Stipu Jurića i sve pok. iz obitelji Jurić i Kolić.

 

2.    Darovatelji za crkvu: Luca Murić iz Cazina 20 KM, Mile Živković Amerikanac 100 KM, Dominik Ivušić Vinkov i Dragan Jurić Baćko iz Žegara po 50 KM;

(Za cvijeće kod oltara): Radoslav Leić iz Bihaća 50 KM, Slavica Vuković i Marija Hakenšmit sa Plandišta po 25 KM, Boja Knežević iz Kralja 20 KM, Severin Klepić 30 KM. Svima od srca hvala.

 

3.    Ženidbeni navještaj: Ženi se Drago Ružman, sin Drage Ružmana i Valerije iz Gospića i uzima Jasminu Pečenković, kćerku Nusmira Pečenkovića i Tomislave Altić iz Bihaća. Mladencima želimo obilje Božjeg blagoslova i obiteljsku sreću.

 

4.    Tisak: Svjetlo riječi, Katolički tjednik, Glas koncila i mjesečnik Marija.

 

5.    Bilo bi nam drago, da sutra na svoj patron župe, mnoge naše župljanke dođu u župnu crkvu, na jednu od misa obučene u prelijepu narodnu nošnju, a oni koji dođu na pučku misu, bilo muško bilo žensko, da ostanu poslije sv. mise i zaigraju kolo te zajedno da zapjevamo.