Župne obavijesti

Župne obavijesti

DRUGA NEDJELJA PO USKRSU (BIJELA)  – Bihać, 12. 04. 2015.

 

  1. Mise kroz tjedan: danas u 8 sati: a) Za ++ Maru, Tomu, Ivana i Filipa Šimića; b) Za ++ Nikolu i Matiju Velić i ost. pok. iz ob. Velić.

Kralje u 9 i 30: Za ++ Antu, Maru i Antona Mikića i ost. pok. iz ob. Mikić i Ćurić.

Golubić u 9 i 30: Za ++ Mariju, Mandu, Josipa, Anu, Ivana, Klaru i Ivicu Tomića.

 

Ponedjeljak: Za ++ Ivana Ivušića i sve pok. iz ob. Ivušić, Anušić i Šimatović.

Utorak: Za + Emiliju Dujmović rođ. Jurić

Četvrtak: Kralje u 11 sati: Sv. misa u crkvi povodom obilježavanja 21. obljetnice 101. pukovnije Ante Knežević – Krpe, a iza mise opijelo kod spomen obilježja za sve poginule branitelje HVO-a.

U župnoj misi u 18 sati: Za ++ Stipu Vukovića i Stipu Vujića.

Petak: Za ++ Šimu i Ljubu Vuković.

Subota: Za ++ Delfu i Ljiljanu Mihić.

Sljedeća nedjelja (3. n. po Uskrsu) – Mlada nedjelja: rana misa u 8 sati: a) Za + Mariju Altić. Druga misa primljena po mogućnosti u istom terminu (radi prisutnosti samo jednog svećenika: Za ++ Marka i Jelku Velić i sve pok. iz ob. Velić – da li bi se mogla u drugi ponedjeljak ?). Slijedeće nedjelje nema misa po filijalama.

 

  1. Darovatelj za crkvu: Anonimni darovatelj dao je 100 eura. Hvala mu.
  2. Tisak: Glas koncila, Svjetlo riječi (tko još nije podigao), Katolički tjednik, Glasnik srca Isusova i Marijina i Glasnik mira.
  3. U Sarajevo dolazi papa Franjo u subotu 6. 6. ove godine i bit će organiziran prijevoz iz naše župe. Karta po osobi iznosi 25 KM. Prijava počinje od danas i potrebno je uplatiti kartu odmah i upisati broj osobne iskaznice svakog hodočasnika. Ako netko planira ići osobno mora se prethodno prijaviti u župni ured da bi mu osigurali ulaznicu na sv. misu.
  4. Prošloga tjedna preminula je: Ljubica – Mìlla Bičanić iz Bihaća, žena Nikole Bičanića, u 86. godini života. Pokoj vječni …

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.