ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 21. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 21. kolovoza 2016.

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 21. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 21. kolovoza 2016.

Danas je 21. nedjelja kroz crkvenu godinu.

Svete mise: Župna crkva u 8 sati: +Mato Ivušić i za sve pokojne iz ove obitelji; +Ruža i Bogdan Janković;

Kralje (9 i 30): +Ive, Mato i Anica Knežević i +Krsto, Marija i Nikola Erceg; Jozo i Mario Vuković; +Zvonko i Ante Ćurić; +Jure (Papec), Ivan i Jela Bašić; +Ivan, Mato, Jelena i Ankica Tomić; +Nikola, Ruža, Vojko i Zora Vuković;

U iduću nedjelju, 28. kolovoza,  u našoj župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog pod pučkom svetom misom u 11 sati, svoju zlatnu misu – 50 godina svećeničke službe, proslavit će fra Rafael Ivankić, član naše Franjevačke provincije Bosne Srebrene i sin ove župe.

Zbog proslave zlatne mise fra Rafaela Ivankića, iduće nedjelje neće biti svetih misa na filijalama. Pozivamo sve župljane naše župe da dođu u što većem broju na pučku svetu misu, da budu dionici euharistijskog i zlatomisničkog slavlja.

Sutra je Blažena Djevica Marija Kraljica; u utorak je Ruža Limska, u srijedu je blagdan sv. Bartola apostola; u četvrtak je sv. Ljudevit IX., zaštitnik Franjevačkog svjetovnog reda; u subotu je sv. Monika, majka sv. Augustina;

Tisak: Glas koncila.

Darovatelj za potrebe župe: Jedna neimenovana osoba, 50 eura. Iskrena joj hvala.

U ime Božje ženi se Zdenko Ćurić, sin Dražena i Antonije r. Klarić iz Kralja i uzima za ženu Dženitu Mahmutović, kći Halida i Ajše r. Mušić iz Vedrog polja. Mladiću i djevojci želimo obilje Božjeg blagoslova u njihovom zajedničkom životu.