Župne obavijesti

Župne obavijesti

PEDESETNICA – DUHOVI            – Bihać, 15. 05. 2016.

 

1. Mise kroz tjedan: a) Za ++ Ivicu Jakovac; b) Za ++ Danicu i Luku Petrovića i sve pok. iz ob. Petrović i Janković. Pučka u 11 sati pro populo.

Kralje (11 sati): Blagoslov polja i sv. misa.

Golubić (9 i 30): Za ++ Milu, Jagu, Peru, Anđu, Maru i Matu Terzića, te Anđu i Jandru Jankovića i sve pok. iz ob. Terzić i Janković.

Vedro Polje (17 sati): Za ++ Delfu i Slavka Dujmovića.

 

Ponedjeljak: a)Za ++ Luciju Jengić i sve pok. iz ob. Jengić i Modrić. b) Zadušnica za pok. Dragicu Dupanović rođ. Novak.

Utorak: Za ++ Milana, Luciju i Juru Šimića.

Srijeda: rekolekcija u B. Luci.

Četvrtak:

Petak:

Subota: Ispovijed ovogodišnjih krizmanika, njihovih kumova pa i roditelja bit će u 17 sati. Krizmanici ostaju i na sv. misi u 18 sati, a i na generalnoj probi za krizmu. Molimo i ministrante da dođu na misu i probu.

Slijedeća nedjelja – Svetkovina Presvetog Trojstva: Rana misa u 8 sati: a) Za ++ Antu, Mariju, Kazimira i Delfu Mihić i ostale pok. iz ob. Mihić; b) Za ++ Ivana, Tomu, Maru i Filipa Šimića.

Nema sv. misa po filijalama – krizma je u našoj župi u 11 sati pod sv. misom. Pozivamo sve župljane koji mogu doći na krizmu da dođu. Krizmanici, ministranti i kumovi neka dođu kod crkve u 9 i 45 minuta na doček biskupa, a zatim i na krizmeni ispit. Očekujemo da kriznanice za krizmu budu obučene u narodnim nošnjama kao i njihove kume, a momci da imaju bijele košulje i crne hlače. U svakom slučaju svi lijepo i pristojno obučeni.

 

1.    Darovatelji za crkvu: Luca Murić iz Cazina 20 KM i Severin Klepić sin Jose iz Jezera-Privilice 50 KM. Hvala im lijepa.

 

2.    Tisak: Svjetlo riječi..

 

3.    Prošloga tjedna u župi su preminule: 1. Lucija Klepić rođ. Velić sa Križa, kći Nikole Velića i Matije rođ. Pleša, a supruga pok. Srećka Klepića, u 87. godini života; 2. Dragica Dupanović rođ. Novak iz Midžića mahale, supruga pok. Nurije Dupanovića u 100. godini života i katolički pokop je danas na gradskom groblju Humci u 15 sati, a misa zadušnica je sutra u 18 sati u župnoj crkvi. Pokoj vječni…

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.