Božićni koncert u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog

Božićni koncert u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog

Božićni koncert, 2012.Dana 22. prosinca 2012. godine, po prvi put u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskoga upriličen je božićni koncert na kojem je uz zbor mladih bihaćke župe, tamburaškoga sastava Katoličkoga školskoga centra „Ivan Pavao II.“ u Bihaću i profesorice Anete Poljak, nastupila grupa Bljesak iz Zagreba. Grupu vodi poznati kantautor duhovne i zabavne glazbe gdin. Ivo Šeparović. U svom dugogodišnjem postojanju grupa je održala više od tisuću koncerata, a dobitnici su i brojnih nagrada i priznanja.

Koncert je protekao u pravom božićnom ozračju, a niske temperature nisu umanjile broj zainteresiranih posjetilaca koji su ispunili ckvu do posljednjeg mjesta i učinili koncert još svečanijim. Na koncertu su uz veliki broj vjernika bili i ugledni ljudi kako iz kulture tako i iz društvenog i političnog života grada Bihaća.

Zbog velikog oduševljenja okupljene publike, grupa Bljesak je svojim izvedbama poznatih božićnih pjesama odlučila uveličati i misno slavlje dan poslije koncerta te su tako ponovno razveselili sve prisutne vjernike naše župe.

Autor

Za više fotografija kliknite ovdje

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.