ŽUPNE OBAVIJESTI 3. USKRSNA NEDJELJA /GOD. ”C”/ 01. svibnja 2022.

ŽUPNE OBAVIJESTI 3. USKRSNA NEDJELJA /GOD. ”C”/ 01. svibnja 2022.

Danas je 3. uskrsna nedjelja i ujedno mlada nedjelja.
Danas je pučka sv. Misa na groblju Križ-Žegar, a prije sv. Mise je blagoslov polja u 11 sati za naselja Križ, Žegar te za sva naselja grada Bihaća.
U utorak je blagdan sv. Filipa i Jakova, apostola.
Iduća nedjelja je 4. uskrsna nedjelja. Te nedjelje je blagoslov polja i sv. Misa u 11 sati u Vedrom Polju. Zbog toga u župnoj crkvi ne će biti pučke sv. Mise u 11 sati. U župnoj crkvi slavit ćemo samo ranu sv. Misu u 8 sati te u Kraljama u 9 i 30 sati.
Od sutra (2. svibnja) radnim danom počinjemo svibanjsku pobožnost na čast Bl. Djevice Marije. Pobožnost počinje moljenjem svete krunice u 17 i 30, a u 18 sati je sv. Misa. Pozivamo sve župljane da u što većem broju dođu u župnu crkvu i sudjeluju u ovoj pobožnosti pokazujući i na taj način ljubav prema Nebeskoj Majci.
U četvrtak, 28. travnja 2022. postavljene su tri nove klupe na groblju Križ-Žegar. Klupe su donacija firme ”Č.J” d.o.o. iz Bihaća. U ime župnog ureda zahvaljujemo Tomislavu Dujmoviću, Luki Juriću, Stipici Majstoroviću iz Vedrog Polja i firmi ”Stub” iz Bihaća u realizaciji ovog hvale vrijednog projekta.
Proteklog tjedna preminuli su: Ljubica Jurić u 92. godini i Zrinko Ivušić u 68. godini života. Pokopani su u srijedu na groblju Križ-Žegar. Pokoj vječni…