ŽUPNE OBAVIJESTI 4. USKRSNA NEDJELJA /GOD. ”C”/ 08. svibnja 2022.

ŽUPNE OBAVIJESTI 4. USKRSNA NEDJELJA /GOD. ”C”/ 08. svibnja 2022.

Danas je 4. uskrsna nedjelja – nedjelja Dobrog Pastira. Slavi se kao Svjetski dan molitve za svećenička i redovnička zvanja.

Danas je pučka sv. Misa u 11 sati kod kapelice u Vedrom Polju. Prije toga je blagoslov polja. Danas su još svete mise, rana u 8 sati u župnoj crkvi te u Kraljama u 9 i 30 sati.

U utorak je bl. Ivan Merz, u četvrtak je sv. Leopold Mandić, u subotu je blagdan sv. Matije apostola.

Iduća nedjelja je 5. uskrsna nedjelja. Te nedjelje je blagoslov polja i sv. Misa u 9 i 30 sati u Golubiću. Taj dan u župnoj crkvi slavit ćemo ranu sv. Misu u 8 i pučku sv. Misu u 11 sati.

U idućem tjednu (narednih dana) dobrovoljne novčane priloge za obnovu kapelice u središtu Vedrog Polja prikupljat će po Vedrom Polju Jelena Šantić i Roža Jurić. Oni koji budu dali novčani prilog dobit će priznanicu ovjerenu od župnog ureda. Prikupljenim sredstvima djelomično ćemo pokriti troškove obnove kapelice.

U Zaprešiću (Republika Hrvatska) je 2. svibnja 2022. u 59. godini života preminula Ana Hunold r. Majstorović. Pokopana je u srijedu 4. svibnja 2022. godine na gradskom groblju u Zaprešiću. Pokoj vječni…