Župne obavijesti

Župne obavijesti

4. nedjelja korizme ( B ) Laetare – Veseli se – Bihać, 15. 03. 2015.

 

  1. Mise kroz tjedan: rana misa u 8 sati: Za ++ Dragicu i Franju Ilića, te Stipu Jankovića i ostale pok. iz obitelji Ilić i Janković. U 9 i 30 – Kralje: Za + Slavena Mikića i ostale pok. iz obitelji Bašić i Mikić. U 9 i 30 – Golubić: Za ++ Anđu, Milu, Jagu i Peru Terzića, te Anu i Jandru Jankovića.

Ponedjeljak: U 16 sati: Za ++ Marka i Velimira Jurića, misa u Vedrom Polju. U župnoj crkvi: 17 sati: Za ++ Juru, Julku, Milovana, Karla i Vinka Jelića, te Zlatana Mulahasanovića.

Utorak: (1. od 13 utoraka sv. Anti): Za ++ Mariju, Miroslava i Matu Kuljanac.

Četvrtak: (Svetkovina sv. Josipa, zaručnika Bl. Dj. Marije): Rana misa u 8 sati: Za ++ Josipa Dujmovića i ostale pok. iz obitelji Dujmović. U 9 sati i 30 minuta bit će mise u Golubiću i Kraljama, te večernja u 17 sati u župnoj crkvi.

Petak: 15 sati: Kralje: Za ++ Ivicu, Dragu i Franju Kneževića. U župnoj crkvi u 17 sati: Za ++ Tomu, Anu, Matu i Milku Ivušić, te Tadiju Rukavina.

Subota: Za ++ Josu, Iliju i Anu Šantić i ostale pok. iz obitelji Šantić.

Sljedeća (peta) nedjelja korizme: rana misa u 8 sati: Za ++ Ivana i Maru Ivušić i ost. pok. iz obitelji Ivušić. Ova nedjelja je mlada nedjelja ali imat ćemo mise u 9 i 30 i na filijalama Kralje i Golubić. U 11 sati je pučka misa i blagoslov sa Presvetim.

 

  1. Ispovijed bolesnika: Molimo župne vijećnike, ali i svakoga od vas župljana da uz one nemoćne i stare koje smo i za Božić ispovijedali po kućama prijavite one vjernike koji su se razboljeli ili su domu staraca da i njih obiđemo i ispovjedimo ih.

 

  1. Tisak: Glas koncila, Svjetlo riječi, Katolički tjednik, Glasnik mira – Međugorje, Glasnik Srca Isusova i Marijina.

 

  1. Prošloga tjedna preminula je Nevenka Picek rođ. Drča iz Bihaća, žena pok. Franje i majka pok. doktorice Sonje Šimić, u 84. godini života. Pokoj vječni …

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.