ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 30. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 23. listopada 2016.

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 30. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 23. listopada 2016.

Svete mise: Župna crkva u 8 sati: + Lucija, Srećko, Stjepan, Dragana Klepić i ++ iz obitelji Klepić; Ana, Ivan i Jandre Kolić i ++ iz obitelji Kolić.

Raspored svetih misa u iduću nedjelju: župna crkva u 8 i 11 sati te u Golubiću u 9 i 30 sati.

Od spomendana i blagdana u idućem tjednu izdvajamo: u utorak je bl. Katarina Kotromanić, posljednja bosanska kraljica; u petak je blagdan svetih Šimuna i Jude Tadeja, apostola;

Sutra u 18 sati u prostorijama KŠC-a bit će promocija dviju knjiga: ”Prešućivani zločin – 20 godina pod teretom progona, nepravde i prešućivanja u RS-BiH te Zbornik radova u izdanju Banjolučke biskupije i Europske akademije: ”Ljubav. Sila. Domišljatost. Skidanje maski’ Winfrieda Gbureka, u kojoj je mons. Komarica u odgovorima na pitanje tog novinara razgolitio mnoge autore rata u BiH. Nakon promocija bit će prigodni domjenak.

Zbog tog događaja sutra će iznimno večernja sv. Misa u našoj župnoj crkvi biti u 17 sati. Krunica je pola sata ranije u 16 i 30.

Prekosutra, u utorak je Dan Katoličkog školskog centra sveti ”Ivan Pavao II” u Bihaću. Taj dan sveta Misa je u župnoj crkvi u 11 sati. Predvodi je banjalučki biskup dr. Franjo Komarica. Iza sv. Mise u prostorijama KŠC-a je priredba u 12 i 30 sati i nakon toga domjenak.

Prilog za crkvu dali su Ivan Velić i Severin Klepić. Iskrena im hvala.

Tisak: Glas koncila…