ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 32. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 06. studeni 2016.

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 32. NEDJELJU /GOD. ”C”/ 06. studeni 2016.

Danas je 32. nedjelja kroz crkvenu godinu i ujedno mlada nedjelja. Prema odluci Biskupske konferencije Jugoslavije od 5. lipnja 1984. godine na nedjelju nakon svetkovine Svih svetih slavi se Dan zahvalnosti. Ovo je dan na koji se izražava zahvalnost za sva Božja dobročinstva.

Raspored svetih misa u iduću nedjelju: župna crkva u 8 i 11 sati te u Golubiću u 9 i 30.

Tisak: Glas koncila, Katolički tjednik, Svjetlo riječi i Marija.

Od poznatijih spomendana i blagdana u idućem tjednu izdvajamo:

U utorak je bl. Ivan Duns Skot; u četvrtak je sv. Leon Veliki, papa; u petak je sv. Martin Tourski, biskup.

Sv. Martin je zaštitnik groblja u Golubiću pa ćemo tim povodom u petak, 11. studenog u 15 sati na groblju u Golubiću slaviti sv. Misu.

U subotu, 12. studenoga, pozivamo roditelje i djecu iz osnovnih škola HARMANI II, ŽEGAR, GOLUBIĆ i VEDRO POLJE na roditeljski sastanak koji će se održati s početkom u 19:00 sati u prostorijama vjeronaučne dvorane. Voljeli bih da se na sastanak odazovu svi roditelji i djeca. O roditeljskom sastanku biti će blagovremeno obavještena i djeca iz navedenih škola, usmeno i  pismeno.

Ako netko od djece želi u ministrante, prvi susret ministranata naše župe biti će u subotu, 12. studenog, u 15:00 sati.

Također, ako netko od mladih želi u FRAMU, prvi susret biti će u subotu, 12. studenog, u 17:45 sati. Članovi FRAME mogu biti stariji učenici osnovnih škola, učenici srednjih škola, studenti, oni koji su završili svoje školovanje, tj. svi mladi naše župe.

U mjesecu rujnu ove godine u Istanbulu u Turskoj, u 84. godini života umrla je nekadašnja naša župljanka Ana-Anka Slipčević. Informaciju smo dobili prije par dana pa je zato sada i objavljujemo. Pokoj vječni…