Župne obavijesti

Župne obavijesti

Presveto Trojstvo (9. nedjelja kroz godinu) – Bihać, 31. 05. 2015.

(Prva sv. pričest)

 

  1. Mise kroz tjedan: danas – rana misa u 8 sati: za ++ Milu Krekovića, te Blaža i Rožu Dejanović. U Golubiću misa u 9 i 30; U Kraljama u 9 i 30 – za ++ Božu Vukovića i Matildu Slivšek. U 11 sati pučka misa i Prva sv. pričest. U 18 sati u Vedrom polju sv. misa.

Ponedjeljak: Za ++ Luciju i Tomu Jurića.

Utorak: Za ++ Zoru Klobučar i sve pokojne iz obitelji Klobučar.

Srijeda:

Četvrtak: (Zapovjedna svetkovina – Tjelovo): U župnoj crkvi mise u 8 i u 11 sati. U 9 i 30 mise u Kraljama i Golubiću, te u Vedrom Polju u 18 sati.

Petak: (prvi petak): za ++ Jandru i Katu Jerković i ostale pok. iz obitelji Jerković.

Subota: (prva subota) – odlazak na susret s papom Franjom u Sarajevo.

Slijedeća nedjelja (10. nedjelja kroz godinu): u 8 sati – za ++ Milu i Katu Grgić i Slavka Anđelića. Mise u Kraljama i Golubiću u 9 i 30, pučka misa u 11 sati.

 

  1. Darovatelji za crkvu: Marko i Danijela Jurić iz Vedrog Polja, roditelji prvopričesnice Meteje – za cvijeće u crkvi 100 KM, Organizacioni odbor za proslavu 23. obljetnice ustrojstva HVO-a regije Bihać – za uređenje  crkve 100 KM.
  2. Tisak: Katolički tjednik, Glas koncila, Marija.
  3. Put u Sarajevo: u petak u 23:30 krećemo u Sarajevo. Autobus će doći u 23:30 ispred crkve u Kraljama, zatim ide u V. Polje, iz Vedrog Polja ide u Žegar do Velebita, zatim kod  župne crkve i potom u Golubić dolazi oko 23:50 kod škole i idemo dalje prema Ripču.

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.